Branco: alkohol ja seks aitasid Brasiilial 1994. aastal MM-tiitli võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia võidukas koondis 1994. aastal Esiplaanil karikaga Dunga, vasakut esimene Branco ning tema kõrval Romario.
Brasiilia võidukas koondis 1994. aastal Esiplaanil karikaga Dunga, vasakut esimene Branco ning tema kõrval Romario. Foto: SCANPIX

Endine Brasiilia jalgpallur Branco tunnistas, et 1994. aasta MM-tiitli võitmise juures mängisid suurt rolli seks ja alkohol.

Brasiilia ridades maailmameistriks tulnud Branco arvates on need kaks tegurit, mis jalgpallureid enne MM-finaalturniiri abistada võivad, kirjutab Telegraph.

«Mis selles halba on?» arutles Branco. «Mu poeg Stefano on 1994. aasta MMi ajal eostatud, nimelt veetsin vaba päeva oma abikaasaga.»

«Seks on kasulik, leevendab pingeid,» jätkas ta. «Me polnud 24 aasta maailmameistritiitlit võitnud, seega ei saanud see midagi halba teha. Laagris ei tohiks seksida vaid meeskonnakaaslase naisega.»

Branco lisas, et ka bordellis ei tohiks hommikuni aega veeta.

46-aastane Branco avaldas ka, et neil polnud 1994. aasta MMi ajal alkoholi tarvitamine keelatud. «Me käitusime väga professionaalselt, läksimegi seda tiitlit võitma. Aga joomine oli lubatud, tegime kolm või neli jooki, et lõdvestuda. Mis selles siis halba on?» imestas ta. «Kui joomine oleks probleem, siis polekski jalgpalli Inglismaal ja Saksamaa, kus juuakse õlut, ega ka Itaalias, Prantsusmaal ja Argentinas, kus juuakse veini. See lihtsalt on osa kultuurist.»

«Jõime 1994. aasta MMi ajal, eostasin oma poja ja ikka ütlesid kõik, et me olime nii füüsiliselt kui ka taktikaliselt täiuslikud,» sõnas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles