Kohila jõudis ainsa Eesti klubina Balti liigas nelja sekka

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila VK mängijad.
Kohila VK mängijad. Foto: Irina Mägi

Täna peeti Leedus Kaunases ja Jonavas võrkpalli naiste Balti liiga finaalturniiril veerandfinaalkohtumised. Eesti naiskondadest oli võidukas vaid Kohila VK, kes läheb homme SK Babite vastu finaalpääsu püüdma. Mängudest teeb veebi otseülekande SportoTV SIIN.

Kohila alistas ülekaalukalt 3:0 (14, 13, 14) teise Eesti naiskonna Tartu Ülikool/Eedeni. Kui Tartu naiskond suutis koguda rohkem blokipunte (6-4), siis selge vahe Kohila kasuks tuli sisse nii rünnakul (punktid 30-15) kui pallingul (ässad 6-0). Võitjate parim oli täna 12 punkti (kasutegur +8) toonud Nette Peit, kaotajatest oli resultatiivseim 7 punktiga Kadi Mägi, vahendab volley.ee.

TTÜ võitis SK Babite vastu küll avageimi, kuid jäi kokkuvõttes siiski 1:3 kaotajaks. Otsustav neljas geim venis seejuures väga pikale ning lõppes lätlannade 30:28 paremusega. TTÜ resultatiivsematena kogusid 12 punkti Erle Püvi ja Mari Loorman. 

Kohila ja Babite vaheline poolfinaal peetakse homme kell 16, teise finalisti selgitavad Jelgava/LU (Läti) ja Achema KKSC (Leedu).

Famila/Võru VK pidi tunnistama sel hooajal kõige paremini esinenud Läti naiskonna Jelgava/LU 3:1 paremust. Avageim kaotati kindlalt 18:25, kuid seejärel suudeti mänguseis viigistada. Kolmas geim kuulus Jelgavale napilt 25:22 ja otsustav neljas juba selgelt 25:12. Võru naiskonnas kogus Eliise Hollas 15 (+4) ja Haide Haring 11 (+8) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles