Obama visiit muudab Belgia rattasõidu marsruuti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Barack Obama
USA president Barack Obama Foto: SCANPIX

Järgmise nädala kolmapäeval toimuva Belgia klassiku Dwars door Vlaandereni korraldajad võivad olla sunnitud USA presidendi Barack Obama visiidi tõttu võistlustrassi muutma.

Obama tuleb Brüsselisse, et kohtuda Euroopa Nõukogusse kuuluvate riikide presidentide ja Euroopa Komisjoni juhtkonnaga. Lisaks külastab Obama Waregemi linnas asuvat USA sõjaväelaste kalmistut, et meenutada saja aasta möödumist Esimese maailmasõja algusest, vahendab spordipartner.ee.

Kalmistu, mis on ainus seesugune Belgias, asub kiirtee E17 vastasküljel ning ratturid peaksid sealt mööduma kohaliku aja järgi kella 13.30 paiku, kui on läbitud 70 kilomeetrit. «Soovisime võistluse kalmistu lähedalt mööda viia, et avaldada austust hukkunud USA sõduritele, kuid turvakaalutlustel pole see kahjuks ilmselt võimalik,» lausus Dwars door Vlaandereni direktor Guy Delesie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles