McLareni boss: meil olid Türgis sideprobleemid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakult), Martin Whitmarsh ja Jenson Button.
Lewis Hamilton (vasakult), Martin Whitmarsh ja Jenson Button. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 tiimi boss Martin Whitmarsh selgitas täna, et Türgi etapil Lewis Hamiltoni ja Jenson Buttoni vahel aset leidnud arusaamatus oli tingitud sideprobleemidest.

Nimelt öeldi Hamiltonile raadio teel, et ta säästaks kütust ja väidetavalt öeldi sama ka Buttonile. Kui Hamilton küsis, kas Button kavatseb temast mööduda, kinnitati talle, et seda ei juhtu, vahendab Reuters.

Tegelikkuses otsustas Button aga üsna pea pärast seda Hamiltonist mööduda ja kuigi see tal ka õnnestus, sõitis Hamilton varsti temast uuesti mööda.

«Lewis küsis meie peainseneritl Phil Prewlt, kas Jenson kavatseb temast mööda sõita. Kuna Phil arvas, et seda ei juhtu, ütles ta nii ka Lewisele, aga nagu selgus, osutus tema arvamus valeks,» selgitas Whitmarsh. «Nii lihtne see oligi.»

Mäletatavasti võitiski Türgi etapi Hamilton Buttoni ees. «Lewis ei tahtnud esimesest kohast ilma jääda ning seetõttu tegi ta üsna robustse möödasõidu,» sõnas Whitmarsh.

Seitsme etapi järel hoiab MM-sarja üldarvestuses Red Bulli piloot Mark Webber, Button jääb teisena temast maha viie punktiga ning Hamilton kolmandana üheksa punktiga.

Sel nädalavahetusel sõidetakse MM-etapp Kanadas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles