Marek Doronin väänas tänase tähtsa mängu eel hüppeliigest

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Doronin (palliga)
Marek Doronin (palliga) Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Rock mängib täna kell 20 kodusaalis Balti liiga poolfinaali avamängu Prienai Tonybetiga. Eilsel treeningul väänas aga Rocki kapten Marek Doronin hüppeliigest ja tema mängus osalemine selgub alles täna. Peatreener Gert Kullamäe sõnul on ülejäänud mängijad terved ja võitlusvalmid.

Kullamäe on uurinud Prienai mängu ja teab, et Leedu klubi armastab kasutada maa-ala kaitset – relva, millega Szolnok vaigistas Rocki eurosarjas. «Prienai kaitse on siiski midagi muud, nende korvialused mehed pole hirmus suured, vaid kergemad ja liikuvamad – täiesti kinni nad korvialust ruumi ei pane,» selgitas Kullamäe. «Rünnakul rõhuvad nad väga palju individuaalsetele oskustele ja väga suurt distsiplineeritust nende tegutsemises pole.»

Laupäeval mängis Prienai Leedu meistriliigas Šiauliaiga ja kaotas 70:90. Kaotuste arvult asub Prienai Leedu meistriliigas 4. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles