Kullamäe nimetas mängu suureks punnitamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe hüüab oma mängijatele korraldusi. Tanel Kurbas (nr 22) ja Augustas Peciukevicius ei näikse teda aga kuulvat.
Rocki peatreener Gert Kullamäe hüüab oma mängijatele korraldusi. Tanel Kurbas (nr 22) ja Augustas Peciukevicius ei näikse teda aga kuulvat. Foto: Kristjan Teedema

Balti liiga pole ikkagi eurosari – võrreldes nädal tagasi Tartus peetud EuroChallenge’i veerandfinaalkohtumisega polnud eile Balti liiga poolfinaalis erilist emotsiooni ei tribüünidel ega platsil rassinud meestel. Alles mängu lõpus oli tunda elavnemist, kuid paraku saadi ikkagi leedulaste Prienai käest lüüa 66:68. Külaliste võidukorvi viskas Mindaugas Lukauskis kaks sekundit enne kohtumise lõppu.

«Väga kehv mäng meie poolt, viskekohti ei suudetud kuidagi välja mängida,» nentis Rocki ülikogenud tagamees Valmo Kriisa. «Täna oli lihtsalt selline päev, juhtus nii, et asjad ei sujunud. Õnneks saime teisel poolajal kaitse enam-vähem korda. Motivatsioon on kõigil kõva. Trennis lähevad meil visked ju sisse, meie teeme oma asju samas rütmis edasi.»

Nagu ikka, otsis Rocki peatreener Gert Kullamäe õigeid käike, kasutades kümmet mängijat. Kogu saali sütitavat sädet ei leidunud aga kelleski.

«Oleme praegu sellises seisus, kus kõik on üks suur punnitamine,» sõnas Kullamäe. «Mehed on vaimselt väsinud ja ma mõistan neid täielikult. Meie rünnak oli mõlemal poolajal halb, õnneks saime kaitse teisel poolajal elavaks.»

Rocki leedulasest mängujuht Augustas Peciukevicius oli siiski optimistlik. «Tegelikult oleme oma parimas vormis – vajame vaid ühte head mängu, et taas hoog sisse saada,» leidis ta.

Rocki suurim korvikütt oli leedulane Vilmantas Dilys 12 punktiga. Peciukevicius ja Vincent Simpson lisasid mõlemad kümme silma. Kõik kümme platsil käinud meest tegid küll skoori, kuid keegi neist ei tõusnud eredalt esile. Üleplatsimehena paistis vastaste poolelt silma kogenud Lukauskis, kes viskas 23 punkti.

Napp kaotus ei sundinud Kullamäed püssi põõsasse viskama. «Kaotasime poolaja ju vaid kahe punktiga – läheme kordusmängule ja vaatame, mis saab,» viitas ta sellele, et parim selgub kahe mängu kokkuvõttes. «Järgmise 20 päevaga on meil 12 mängu, kuid õnneks on ka vastastel samasugune graafik. Neil ei ole kerge ja meil ei ole kerge. Eesti meistriliigas peab kõigile mänguaega jagama.»

Balti liiga poolfinaali teine kohtumine peetakse kahe nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles