Härra EOK peasekretär, miks te hämate ega vasta küsimusele?

Jaan Martinson
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EOK peasekretär Siim Sukles.
EOK peasekretär Siim Sukles. Foto: Peeter Langovits

Läinud pühapäevases saates «Spordipühapäev» esitas ERRi ajakirjanik Taavi Libe Eesti Olümpiakomitee peasekretärile Siim Suklesele konkreetse küsimuse: « EOK täitevkomitee liige Jaak Salumets ütles nädalapäevad pärast Sotši olümpia lõppu, et Eesti spordijuhid pole endalt küsinud, mida me reaalselt tahame tippspordis saavutada, mis on meie eesmärgid.»

Sukles vastas järgmist: «Sellist küsimust on viimase 20 aasta jooksul endalt küsinud väga paljud. Mis puudutab tippsporti ja kuu aega tagasi lõppenud Sotši olümpiat, siis skeem on väga lihtne – kolm alaliitu, kes osalesid Sotši olümpial, on juba teinud oma analüüsi. 3. aprillil esinevad nende alaliitude peasekretärid EOK täitevkomiteele. Siis saame algallikast analüüsi, mis on nelja aasta jooksul toimunud, mis olid vead, mis olid head asjad ja mida võiks järgmises tsüklis paremini teha. Mis puudutab laiemalt tippsporti, siis on ju öeldud, et tippsport on riigi jaoks hästi oluline kui reklaamikanal, riiki tutvustav kanal. Tippsport annab ka väga palju positiivseid näiteid mitte ainult noorportlastele, vaid ka rahvasportlastele.»

Härra Sukles, teilt küsiti, mis on EOK eesmärgid, milleks selline vastus ja selline häma?

Loe täispikkuses intervjuud ERRi Spordiportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles