Viljandi kindlustas käsipalliliiga põhiturniiril neljanda koha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu. Foto: Peeter Langovits

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste viimases voorus oli HC Viljandi võõrsil 39:21 üle Audentesest. Võitjate poolelt viskas Ott Varik resultatiivseimana 15 väravat, kaotajatele tõi Martin Gristsuk parimana seitse tabamust.

Viljandi kindlustas sellega põhiturniiril endale neljanda koha ning kohtub kahe võiduni peetavas veerandfinaalseerias Aruküla SK meeskonnaga.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Vastane tundus olevat väsinud, aga me suutsime ka oma tahtmise neile peale suruda. Olime kaitses head ning saime palju kiirrünnakuid. Hästi tegutses Ott Varik, kes sooritas pealevisked praktiliselt eksimatult. Võit oli meie jaoks oluline, sest saime veerandfinaaliks koduväljakueelise.»

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis: «Viljandi murdis meid kohe kiirrünnakutega ära, mis mõjus meie moraalile halvasti. Esimese veerandtunni järel oli näha, et mäng on meie jaoks läinud ja me ei saanudki enam matši tagasi. Kokkuvõttes pakkus hooaeg siiski positiivseid üllatusi rohkem kui ootasin. Liigas osalemine oli õige otsus ja siit saadud kasutegur ilmneb varsti ka erinevate vanuseastmete koondiste juures.»

Audentes – Viljandi HC 21:39 (11:21)

Audentes: Martin Gristsuk 7, Karl Toom 4, Markus Milling 3, Andris Celminš 2, Tarvo Erimäe 2, Ingmar Kasuk 2, Ken-Kristjan Mäsak 1.

HC Viljandi: Ott Varik 15, Madis Parik 6, Kristjan Koovit 5, Robert Lõpp 5, Mikk Varik 4, Marko Koks 3, Mark Lõpp 1.

Tabeliseis: Põlva Serviti 39 (20-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 35 (20), HC Viimsi/Tööriistamarket 24 (20), Viljandi HC 21 (21), Aruküla SK 18 (20), Värska Originaal 16 (20), Audentes 7 (21), SK Tapa 2 (20) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles