Müncheni Bayern kindlustas rekordiliselt vara Saksamaa meistritiitli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni mängijad tähistamas Saksamaa meistritiitli võitu.
Müncheni Bayerni mängijad tähistamas Saksamaa meistritiitli võitu. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistriks krooniti tänavu taas Müncheni Bayern, kes alistas täna võõrsil 3:1 Berliini Hertha ja kindlustas sellega seitse vooru enne hooaja lõppu meistritiitli.

Bayern asus kohtumist 6. minutil Toni Kroosi tabamusest juhtima. 14. minutil suurendas külaliste eduseisu Mario Götze. 66. minutil vähendas Gustavo Ramos Hertha kaotusseisu, kuid 79. minutil vormistas Franck Ribery matši lõppseisu.

Bayerni lähimad konkurendid Dortmundi Borussia ja Schalke tegid täna esimese koduväljakul 0:0 viigi. Seitse vooru enne hooaja lõppu on Bayernil koos 77 punkti. Dortmundil on koos 52 ja Schalkel 51 silma.

Eelmisel hooajal krooniti Bayern rekordiliselt vara Bundesliga meistriks, kui tiitel kindlustati 6. aprillil. Tänavu õnnestus see rekord seega üle lüüa. Bayern on nüüd Saksamaa meistriks kroonitud 24 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles