Pärnu tahab moodustada jalgpalli linnameeskonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubi Pärnu Vaprus.
Jalgpalliklubi Pärnu Vaprus. Foto: Ants Liigus
Eelmisel nädalal toimus Pärnu Spordihoones kohtumine Pärnus noortejalgpalliga tegelevate klubide, Pärnu linna ja Eesti Jalgpalli Liidu vahel, et moodustada 2011. aasta hooajast  Pärnu Linnameeskond.

«Tippmeeskonna moodustamine ja ülalpidamine väljaspool Tallinna on keeruline, samal ajal on suur hulk või isegi enamus tippjalgpallureid tulnud nendest piirkondadest,» ütles kohtumisel Eesti Jalgpalli Liitu esindanud Aivar Pohlak. «Viimasel ajal oleme palju kõnelenud regionaalsete keskuste väljaarendamise vajadusest, Pärnu-taolises linnas peaks Pärnu Linnameeskond olema kohaliku püramiidi kõigi poolt tunnustatud tipp. Kahtlemata on väga oluline senise klubistruktuuri säilimine noorte- ja amatöörjalgpallis.»

 

Kõik kohtumisel osalenud pooled oli plaanitava arenguga päri. Järgmine kohtumine samal teemal toimub juulikuu alguses, mil vaadatakse üle loodava organisatsiooni põhikiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles