Jäähokiliidu president: koondise uuel peatreeneril on rohkelt kogemusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: HOKILIIT JÄÄHOKI JUHATUS EOK JAAN MÖLDER :TALLINN, EESTI, 13. 
Täna kogunes erakorralsielt Eesti Jäähoki Liidu juhatus ja valis taas presidendiks Jaan Mölderi, kes hiljuti ise sellest ametist loobus.
Jäähokiliidu juhatusse valiti Aivar Riisalu, Vahur Glaase, Oleg Litvjakov ning Urmas Kuusk.
kr/Foto KÜLLIKE ROOVÄLI/POSTIMEES
TLMPM03: HOKILIIT JÄÄHOKI JUHATUS EOK JAAN MÖLDER :TALLINN, EESTI, 13. Täna kogunes erakorralsielt Eesti Jäähoki Liidu juhatus ja valis taas presidendiks Jaan Mölderi, kes hiljuti ise sellest ametist loobus. Jäähokiliidu juhatusse valiti Aivar Riisalu, Vahur Glaase, Oleg Litvjakov ning Urmas Kuusk. kr/Foto KÜLLIKE ROOVÄLI/POSTIMEES Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti jäähokiliidu president Jaan Mölder kinnitas, et soomlane Sakari Pietilä määrati rahvuskoondise peatreeneriks.

«Esialgse kokkuleppe kohaselt juhendab Pietilä Eesti meeskonda järgmisel kolmel aastal,» vahendas Mölderi rus.err.ee portaalile antud intervjuud ERRi spordiportaal.

«Pietilä on suurte kogemustega spetsialist. See, et ta viimasel ajal pole treeneritööd teinud, ei tähenda midagi. Treeneritööd võib võrrelda rattasõiduga, mida ei unustata.»

Pietilä asub Eesti koondise tüüri juurde kohe, sest juba 9. aprillil algab Belgradis 2. divisjoni A-grupi MM-turniiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles