Klavani koduklubi kaotas kodus Bayeri Leverkusenile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augsburgi mängija Andre Hahn kohtumises Bayeri Leverkuseni vastu.
Augsburgi mängija Andre Hahn kohtumises Bayeri Leverkuseni vastu. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli meistrivõistlusel olid täna omavahel vastamisi Eesti koondislase Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg ja Bayeri Leverkusen. Kohtumise võitis seisuga 3:1 Leverkusen.

Võõral väljakul mänginud Leverkusen sai kohtumist juhtima 11. minutil, kui täpne oli Stefan Kiessling. Külaliste 1:0 eduseisul mindi ka poolajapausile, ent tagasi tulles suutsid oma väravaarve avada ka Augsburgi mehed, kui 59. mänguminutil oli täpne Tobias Werner.

Viigiseis püsis kuni kohtumise viimase kümne minutini, sest 80. mänguminutil sahistas Augsburgi väravavõrku Leverkuseni 21-aastane ründaja Heung-Min Son. Kolm minutit hiljem ehk 83. mänguminutil vormistas lõppskoori Leverkuseni ridadesse kuuluv Emre Can ning seisul 3:1 kohtumine lõppeski.

Klavan kuulus algkooseisu ja tegi kaasa terve kohtumise.

Liigatabelis oleks Augsburgile võidupunktid ära kulunud, sest enne mängu oldi kaheksandal tabelireal ja vahe Leverkuseni meeskonnaga oli vaid viis punkti. Võiduga kindlustas Leverkusen oma neljandat kohta, Augsburg on endiselt kaheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles