Tallinna Ülikool astus sammu finaalturniirile lähemale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Peeter Kümmel

Eile alustas Tallinna Ülikooli naiskond võitlust pääsu eest Nordea ühisliiga finaalturniirile, kui 81:52 alistati Läti Ülikool. Finaalturniirile pääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, korduskohtumine peetakse 31. märtsil.

Lätlanna Laura Audere oli eile Eesti klubi edukaim, tema arvele jäi 26 punkti ja 10 lauapalli, Pirgit Püü lisas 18 punkti, 7 lauapalli ja 4 söötu ning Kerttu Jallai 15 silma, 11 lauapalli ja 7 söötu. Kaotajate resultatiivseim oli Anete Vorma 16 punkti, tema oli ka naiskonnas ainus mängija, kes jõudis kahekohalise skoorini.

Kuue parema naiskonna osalusel peetava finaalturniirile on koha kindlustanud SK Cesis, Riia TTT, Eclex/1182 ja RSU/Merks. Lisaks Tallinna Ülikoolile ja Läti Ülikoolile jahivad teises paaris kohta kuue seas Audentese SG/Noortekoondis ja Vega 1/Liepaja. Finaalturniir peetakse 4.-6. aprillil Tallinnas Audentese Spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles