Video: Vene koondise hokitäht korraldas KHLi poolfinaalis tõelise löömingu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Kovaltšuk.
Ilja Kovaltšuk. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas KHL korraldas konverentsi poolfinaali eile mängitud viiendas mängus korraliku kakluse nimekas Venemaa koondise ja Sankt-Peterburgi SKA mängumees Ilja Kovaltšuk.

Kovaltšuki koduklubi oli läänekonverentsi poolfinaalseeria viiendas mängus kohtumas Jaroslavli Lokomotiviga, kui lõpuvile järel tuli Sankt-Peterburgi meeskonnal tunnistada vastaste 2:3 paremust.

Tulemuses pettunud Kovaltšuk otsustas pärast mängu lõppu oma pahameelt ka demonstreerida ja läks kallale Lokomotivi mängumehele Jonas Holosiale. Lõpuks õnnestus kohtunikel Kovaltšuk ja Holosia lahutada ning nimekale Vene koondislasele määrati korralik karistus, mis seeria kuuendas mängus oluliselt Kovaltšuki mänguaega vähendab.

Seeriat juhib 3:2 Lokomotiv, seega on Sankt-Peterburgi tiimil järgmises mängus selg vastu seina.

Läänekonverentsi teises poolfinaalis on seis samuti 3:2, seal on Praha klubi Lev juhtimas Donetski Donbassi vastu. Idakonverentsis kindlustas kindla 4:0 võiduga konverentsi finaalikoha Magnitogorski Metallurg, nende vastane on veel lahtine, aga seeriat juhib 3:1 Baškortostani pealinna Ufa klubi, kes on edestamas Astana Baryst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles