Tomberg: Kaljuveer on ajanud raskes valdkonnas ERRile väärilist poliitikat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Tomberg.
Hanno Tomberg. Foto: Marina Puškar

Oma kohast loobuv Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg teatas Vikerraadiole antud intervjuus, et tema tagasiastumise peamiseks põhjuseks on tüli juhatuse esimehe Margus Allikmaa ja sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeri vahel, vahendab ERR Sport.

Tombergi sõnul kinnitas ta sporditoimetusele juba eelmise aasta lõpus, et kaitseb Kaljuveeri ja seisab tema eest: «Minu arvates on ta ajanud Rahvusringhäälingule väärilist poliitikat valdkonnas, mis ei ole sugugi kerge, kus igal alaliidul on oma huvi,» sõnas Tomberg.

Tombergi sõnul on üheks probleemiks see, et alaliitudele pole kohale jõudnud, et Rahvusringhäälingu nõukogu otsustas, et rahvuskoondiste mängudel lubatakse sponsorteabe edastamist, kuid kohalikel võistlustel mitte. «Seetõttu on küllaltki palju kaebusi, mis selle aadressil tehakse, miks te näitate üht ala, aga mitte teist ala,» selgitas Tomberg.

Tombergi sõnul on üles kerkinud võimalus, et Kaljuveerile pakutaks produtsendi kohta sporditoimetuses ning see on tema otsustada, kas ta selle koha vastu võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles