Kaljuveer selgitas, miks näitab ETV jalgpalli, aga mitte korvpalli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

ETV sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer rääkis hommikuprogrammis «Terevisioon», miks Eesti jalgpalli meistrivõistlused on teleekraanil ja miks näiteks korvpalli meistrivõistlused ei ole, kirjutab ERR Sport.

«Otsustasime toimetuses eelmisel aastal, et hakkaksime näitama aastaringselt ühte kuni kahte palliliiga ala ja tegime siis sellise otsuse, et hakkaksime näitama jalgpalli Eesti meistrivõistlusi kevadest sügiseni ja plaan oli teha ka sügisest kevadeni korvpalli Eesti meistrivõistlusi,» räkis Kaljuveer.

Kaljuveer avaldas, et ta võttis seejärel ühendust Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku ja Eesti Korvpalli Liidu presidendi Jüri Ratasega ning sõnas neile, et plaani juures on ka üks «aga», mis täpsemalt tähendas, et Eesti meistrivõistluste juurde ei saa sponsor- ega reklaamteavet, sest Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu seda ei luba.

«Pohlaku vastus oli, et «oleme nõus sellega», et igal juhul ETV ekraanile saada,» sõnas Kaljuveer Eesti Jalgpalli Liidu otsuse kohta.

«Jüri Ratas võttis mõtlemisaja ja vastus oli «ei»,» tõi Kaljuveer ära ka Eesti Korvpalli Liidu vastuse ning lisas, et korvpalliliit ei soovinud nendega koostööd ja see ongi ilmselgelt vastus, miks on jalgpall ja miks ei ole korvpalli ekraanil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles