Anderson ja Castors Braine jõudsid Belgias poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Peeter Kümmel

Eesti koondise liider Merike Anderson viskas 15 punkti ning aitas oma Belgia meistriliigasse kuuluva koduklubi Castors Braine´i poolfinaali.

5:51 alistati veerandfinaali kordusmängus Spirou Monceau naiskond, avakohtumine oli võidetud 96:49. Andersoni arvele jäi ka 3 lauapalli ja 4 vaheltlõiget ning 2 pallikaotust. Spencer Sidney tõi võitjatele 23 punkti ja 12 lauapalli, kaotajate edukaimad olid võrdselt 11 punktiga Charlotte Ippersiel ja Mai Alysson. Poolfinaalis kohtub Castors Braine Kangoeroes-Boomi ja Sint-Katelijne-Waveri paari võitjaga.

Bulgaaria kõrgliigas Beroe Stara Zagoras palliv Valeria Kast sai samuti võidurõõmu tunda, sest põhiturniiri viimases kohtumises alistati Montana naiskond 74:71. Kasti arvele jäi 13 punkti ja 5 lauapalli. Ivelina Vrancheva viskas Beroe parimana 21 silma. Montana parim oli Nikolina Popovic 20 punktiga. 1. aprillil alustab Beroe veerandfinaalidega, kui nende vastaseks on Levski naiskond. Mängitakse kahe võiduni.

Inglismaa meistriliigas Loughborough Ülikooli naiskonna ridades mängivad õed Maaja ja Maia Bratka aitasid naiskonna 62:50 võidule Cardiff Archersi üle. Maaja Bratka arvele jäi 23 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles