Alonso valas õli tulle: kõik on hästi, kuni olen Räikkönenist eespool

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osaleva Ferrari meeskonna sõitjate Kimi Räikköneni ning Fernando Alonso omavahelisest läbisaamisest on vormeliringkondades rohkelt spekulatsioone olnud ja kuigi esialgu on kaks nimekat sõidumeest omavahel hästi läbi saanud, heidab Alonso viimane sõnavõtt kahtlust, kas sõnaaher soomlane ja temperamentne hispaanlane on siiski omavahel nii suured sõbrad.

Möödunud nädalavahetusel sõideti Malaisias F1 sarja hooaja teine etapp, kus Alonso sai neljanda koha, Räikkönen aga pidi leppima 12. kohaga. Hispaanlane jäi oma sõidu ja meeskonnaga igati rahule. «Meil oli väga usaldusväärne auto. Ei mingeid probleeme reedel, laupäeval ega pühapäeval,» vahendas Alonso sõnu Soome väljaanne Iltalehti.

Hispaanlane lisas, et on rahul ka sellega, et meeskonnakaaslast Raikköneni edestas: «Kuni olen stabiilselt oma kaaslasest parem, olen kõik õigesti teinud.»

F1 sarja üldarvestuses on kahe etapi järel juhtimas Mercedese sõitja Nico Rosberg, teisel kohal on teine Mercedese mees Lewis Hamilton, kolmas koht on Alonso käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles