Juhkami ja Aganits aitasid Bühli Saksamaal poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits rünnakul.
Andri Aganits rünnakul. Foto: Andreas Arndt

Eesti võrkpallikoondislased Martti Juhkami ja Andri Aganits tegid kaasa kogu kohtumise, kui eestlaste koduklubi TV Ingersoll Bühl võitis Saksamaa Bundesliga teises veerandfinaalmängus võõrsil peetud vastasseisus 3:0 (19, 24, 21) evivo Düreni, millega tagati koht poolfinaalis.

Esimese kohtumise 14 punktiga lõpetanud Juhkami ja 10 punkti kogunud Aganits olid eilses kordusmängus mõnevõrra tagasihoidlikumad, kui eestlaste arvele märgiti vastavalt 6 ja 4 silma, vahendas volley.ee.

Juhkami realiseeris 12-st tõstest 5 ja lisas ühe blokipunkti. Nurgaründaja vastuvõtt oli 67%. Aganits lõi kaheksast tõstest punktiks pooled, blokis ega pallingul punktilisa ei tulnud.

Põhiturniiril saavutas Bühl neljanda ja Düren viienda koha. Kolme võiduni mängitavas poolfinaalseerias läheb Bühl vastamisi põhiturniiri parima ja kahe viimase aasta meistri Berliini Recycling Volleys`ga. Põhiturniiril kaotas Bühl pealinna meeskonnale kodusaalis tulemusega 1:3 ja võõrsil 0:3. Seeria avavaatus toimub 6. aprillil Berliinis ja teine mäng 9. aprillil Bühlis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles