Tõsine vigastus: Barcelona väravavaht jääb pikaks ajaks palliplatsilt eemale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes.
Victor Valdes. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeeskonna Barcelona väravavaht Victor Valdes käis operatsioonil ning peab tegema ligikaudu seitsmekuuse võistluspausi.

Valdes sai vigastada möödunud nädalal toimunud liigamängus Celta Vigo vastu ja kanti väljakult minema kanderaamil. Kui esialgu polnud teada, kui tõsise vigastusega tegemist on, siis nüüdseks on klubi teatanud, et Valdes vajas operatsiooni.

«Mängija käis Saksamaal, Augsburgis operatsioonil, mille viisid läbi doktorid Ulrich Bönisch ja Ricard Pruna,» seisis Barcelona ametlikus teates. «Operatsioon läks edukalt ja ta jääb eemale ligikaudu seitsmeks kuuks.»

Pikk mängupaus tähendab, et Valdes jääb eemale ka sel suvel juunikuus toimuvalt jalgpalli MMilt. Hispaania koondise puuriluku kohta asuvad seega omavahel jagama Madridi Reali meeskonna väravavahid Iker Casillas ja Diego Lopez.

Valdesi leping praeguse klubi Barcelonaga lõppeb juunikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles