Mourinho plaanib Chelseas korralikku puhastust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna peatreener Jose Mourinho pole rahul tiimi osade mängijate panusega ning ta plaanib suvel teha meeskonna koosseisus mitmeid muudatusi. Chelsea on saanud viimasel ajal mitmeid ootamatuid kaotuseid, kui viimati jäädi 0:1 alla Crystal Palace’ile ja 0:1 Aston Villale. Need tulemused on pannud Mourinhot üleminekuturul pingsamalt ringi vaatama.

«See on kõigile teada, et Chelsea tahab endale järgmiseks hooajaks tuua juurde ründaja,» teatas Mourinho Sportsmaili veergudel. «Mis saab teistest? Nemad hakkavad mänguaja pärast võitlema uue ründajaga.»

Samas andis Chelsea juhendaja vihjeid, et muudatusi on tulemas teisigi. «See on normaalne, et hooaja lõpus lahkuvad mängijad, kes ei ole saanud palju mänguaega või mängijad, kes ei ole olukorraga rahul. Lisaks võivad lahkuda mängijad, kes soovivad muudatusi. See on osa jalgpalliturust,» teatas Mourinho.

«Tahame meeskonda täiendada ja suvisel üleminekuturul on oodata mõningaid muudatusi. See on selge, et tahame mängijate osas muudatust paremuse poole. Ma ei saa ja ma ei vaja muudatusi Ivanovici, Cahilli või Terry osas. Samas on teisi, kelle osas on vaja muudatusi,» lisas Chelsea juhendaja.

Võimalike lahkujate seas on Briti meedia välja toonud David Luizi, Fernando Torrese, John Obi Mikeli, Demba Ba, Ashley Cole’i, Samuel Eto’o ja Romelu Lukaku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles