Eesti koondislase koduklubi tippjuht: endine omanik lubas mul sõrmed maha lõigata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merab Jordania (paremal).
Merab Jordania (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise väravavahi Marko Meeritsa koduklubi Arnhemi Vitesse sattus täna rahvusvahelise meedia tähelepanu alla, kui selgus, et klubi tegevdirektor Joost de Wit süüdistab klubi endist omanikku Merab Jordaniat ähvarduste tegemises.

De Wit pöördus nii politsei kui ka Hollandi Jalgpalli Liidu poole ning väitis, et Jordania lubas tal sõrmed maha lõigata. Politsei asus koheselt asja uurima ning de Wit sai ka politsei kaitse. Jordani ei tohi samal ajal viibida enam Vitesse uhiuues treeningkompleksis, mille ta ise eelmisel aastal avas. Seega ei saa ta jäliga ka oma poja tegemisi, kes kuulub sama tiimi noortemeeskonda, kirjutab Sportsmail.

Jordania on süüdistused ümber lükanud ning väidetavalt sõnas ta politseile, et nimetatud ähvardus ei olnud tõsiselt mõeldud.

Londoni Chelseaga tihedalt seotud Vitesse omanikuks on praegu Roman Abramovitši hea sõber Aleksandr Tšigrinski. Jordania on praegu tegev Malta meeskonna FC Valletta juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles