PSG ründetäht: Chelsea on meist kehvem meeskond

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ezequiel Lavezzi.
Ezequiel Lavezzi. Foto: SCANPIX

Paris Saint Germaini jalgpallimeeskonna tähtründaja Ezequiel Lavezzi ilmutas enne homset Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumist Londoni Chelsea vastu enesekindlust, lausudes, et PSG on Chelseast selgelt tugevam meeskond.

«Chelsea on nimekas meeskond, aga vahet pole, kelle loosiga vastaseks saime, sest me ei karda kedagi. Mõistagi peame Chelseast lugu, sest neil on edukas treener ja väga head mängijad, aga kui küsite, kumb on tugevam meeskond, siis loomulikult on see PSG,» lausus Lavezzi ESPNile. «Meil on üks maailma tugevamaid meeskondi ja nüüd on aeg seda tõestada. Oleme jõudnud tasemele, kus kõik on võimalik. Tõmbame ligi maailma parimaid mängijaid, suudame alistada mis tahes meeskonna ja otse loomulikult suudame võita ka Meistrite liiga,» lisas Lavezzi.

Chelseal on võidu korral võimalus pääseda seitsmendat korda viimase kümne aasta jooksul poolfinaali. PSGl on neile aga vastu panna võimas ründeliin, kuhu kuuluvad lisaks Lavezzile ka Zlatan Ibrahimovic ja Edinson Cavani, keda Chelsea on juba tükk aega soovinud endale meelitada. PSG ihub seevastu hammast Chelsea poolkaitsjatele Eden Hazardile ja Oscarile, kuid Jose Mourinho on öelnud, et soostuks mõlemast mehest loobuma vaid 300 miljoni naela eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles