Kadettide ja juunioride MMile sõidab Eestist 12 epeevehklejat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis.
Katrina Lehis. Foto: Toomas Huik

Bulgaarias Plovdivis 3.-12. aprillini toimuvatele kadettide ja juunioride vehklemise maailmameistrivõistlustele sõidab Eestist kokku 12 epeevehklejat.

Naiskadettidest astuvad võistlustulle Karoliine Loit, Brenda Roosimaa ja Polina Anissimova ning meeskadettidest Ruslan Eskov, Andzej Gedzo ja Klim Gusarov. Ühtlasi on kadettide puhul tegemist ka noorte olümpia kvalifikatsiooniturniiriga. Augustikuus Nanjingis toimuvatele noorte olümpiamängudele pääsemiseks tuleb olla üldarvestuses nelja parema Euroopa vehkleja seas.

Juunioride seas on Eesti kõige suuremaks medalilootuseks Plovdivis Katrina Lehis, kes kahel varasemal aastal on juunioride MMilt naasnud pronksmedaliga. Lisaks Lehisele astuvad naisjuunioridest võistlustulle veel Veronika Zuikova ja Madina Azizova. Meesjuunioridest teevad kaasa Peeter Turnau, Märten Mändla ja Eduard Lebedev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles