Vastase solvamise eest eemaldatud Ratnikov: ta mängis väga toorelt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe Kalev.
Sillamäe Kalev. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpalli meistriliiga viienda vooru kohtumises Jõhvi Lokomotivi ja Sillamäe Kalevi vahel eemaldati eriskummalisel moel platsilt Sillamäe poolkaitsja Daniil Ratnikov – pärast poolkaitsja löödud 2:0 väravat näitas kohtunik Toomas Nõmmiste talle ootamatult teist kollast ja ühtlasi punast kaarti.

Väljakult minema sammunud Ratnikov tunnistas Põhjarannikule, et sai kohtunikult kaardi Lokomotivi eest mänginud Kongo jalgpalluri Preche Mboungou solvamise eest. «Ta mängis väga toorelt. Pidevalt oli mul kätega kinni ja tagus vastu jalgu. Kui olin värava ära löönud, läksin ja ütlesin talle, et ta mängiks jalgpalli, mitte ei kakleks,» rääkis Ratnikov, kes oli pahane, et kogu Lokomotivi meeskond üritas oma puudulikke mängijaoskusi korvata toore mänguga.

Jõhvi Lokomotivi peatreener Viktor Nesterenko polnud Ratnikovi etteheidetega absoluutselt nõus. «Mida ta siis ootas? Et me laseme neil vabalt meie kaitsealas liikuda ja väravaid lüüa? Muidugi mängisime me kaitses jõuliselt, aga nii mängitakse igal pool,» ütles Nesterenko, leides, et kohtunik tegutses õigesti, kui emotsioonid valla päästnud Ratnikovi platsilt ära saatis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles