Schumacheri mänedžer: Michael näitab paranemise märke

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm.
Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm teatas, et suusaõnnetuse tagajärjel kolmandat kuud koomas lebava sakslase seisundis on märgata julgustavaid märke.

Kui seni on Kehm kõik Schumacheri tervist puudutavad kuulujutud kiirelt ümber lükanud, siis täna lausus ta ajakirjanikele, et Schumacheri ei oota ees lõplikult vegetatiivsesse seisundisse jäämine. «Tahan korrata, et on märke, mis annavad meile julgust,» lausus Kehm, soovides enda sõnul lükata ümber negatiivsed teated sellest, nagu pelgaksid arstid, et sakslane jääbki igaveseks koomasse. «Perekond, sõbrad ja arstid on optimistlikud,» lisas väljaanne Bild.

Schumacheri abikaasa Corinna kavatseb ehitada perekonna Šveitsis asuva villa juurde minihaigla, et saaks oma abikaasa eest kodus hoolitseda. Daily Mail kirjutas nädala alguses, et naisel on plaanis mees koju tuua, kuid selleks peab ta ehitama rohkem kui 10 miljonit eurot maksva minihaigla.

Ajalehe väitel teab Corinna Schumacher väga hästi, et tema abikaasa ärkvele tulek on ebatõenäoline, kuid siiski otsustas ta hakata kulutama perekonna 600 miljoni euro suurust varandust. Schumacheritel on Šveits enam kui 25 miljonit eurot maksev villa, millest osa muudetakse väikeseks haiglaks. Alates möödunud aasta viimastest päevadest on terve perekond igapäevaselt Šveitsi ja Prantsusmaa vahet sõitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles