Madridi Real: meie ei laskunud Barcelonale karmi keeldu määrata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona mängijad
Barcelona mängijad Foto: SCANPIX

Sel nädalal teatas Rahvusvaheline Jalgpalli Liit FIFA, et nad määrasid FC Barcelonale kaheks järgmiseks üleminekuaknaks uute mängijate ostmise keelu. Seejärel on Barcelona leerist vihjatud, et tegemist on nende vastu suunatud vandenõuga ja selle taga võib olla nende suur rivaal Madridi Real. Madridi klubi on need süüdistused aga tagasi lükanud.

Reali asepresident Pedro Lopez Jimenez on tegev ka FIFAs ning kuulub seal komiteesse, mis tegeleb mängijate üleminekutega ühest klubist teise (mäletatavasti sai Barcelona karistada just noormängijate palkamisel tehtud möödalaskmiste tõttu), kirjutab FootballEspana.

«Madridi Reali klubil ega ka minul ei ole midagi pistmist Barcelona määratud karistusega,» sõnas Jimenez Reali kodulehel. «Minu FIFAs tehtaval tööl ei ole midagi pistmist Reali ega ka Reali presidendi Florentino Pereziga.»

Barcelona presidendi Josep Maria Bartomeu sõnul on tegemist nende vastu suunatud vandenõuga ning klubi asepresident Javier Fraus teats, et nad on vandenõu ohvrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles