Postimehe otsepilt: Eclex kaotas ühisliiga poolfinaalis Riia TTT-le

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eclex/1182 naiskonna mängijad.
Eclex/1182 naiskonna mängijad. Foto: basket.ee/Argo Luigas

Naiste korvpalli ühisliigas kaotas Eclex/1182 poolfinaalis 40:49 Riia TTT-le. Kohtumist saab Postimehe vahendusel ka järele vaadata.

Enne mängu:

Eclex/1182 alistas eile 67:64 Liepaja ning kohtub tänases poolfinaalis kell 18 Riia TTTga. Postimees näitab kohtumist otsepildis.

Eilsesse Eclexi võitu andis suurima panuse märtsikuu parimaks mängijaks valitud Laina Mesila-Kaarmann, kes viskas 26 punkti, Mailis Pokk lisas 14 punkti ja 9 lauapalli. Liepaja resultatiivseim oli 23 silmaga Katarzyna Suknarowska.

Möödunud hooajal olid ühisliiga poolfinaalis vastamisi samad naiskonnad. Tookord sai finaali Riia TTT. Kas Eclex võtab täna revanši?

Teises veerandfinaalis alistas RSU/Merks Tallinna Ülikooli ja pääses samuti edasi poolfinaali. Täna peetavas esimeses poolfinaalis on seega vastamisi Cesis ja Merks. Kell 15.30 algavat kohtumist saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles