Hans Villemi alustas vormel Renault 2.0 Alps sarja 7. kohaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Villemi
Hans Villemi Foto: Prema Powerteam

Hans Villemi (Prema Powerteam) alustas hooaega vormel Renault 2.0 Alps sarjaga, kus ta avaetapi esimeses sõidus pidi leppima 7. kohaga.

Vihmamärjal Imola ringrajal Itaalias sõidetud kvalifikatsioonis näitas Villemi pidevalt kiireid ringiaegasid ning sai oma kvalifikatsioonigrupis teise aja. Esimesest võistlussõitu alustas Villemi kolmandana, kuid teisel ringil tegi ta sõiduvea, mille tulemusena langes 9. kohale.

Rajal toimus intsidente aga teisigi, mille tulemusena sõitis rajale ohutusauto. 25 minutit +1 ring kestnud sõidu jooksul suutis Villemi oma positsiooni parandada ning ületas finišijoone seitsmendana. Kaotust sõidu võitnud hollandlasele Nyck de Vriesile kogunes 14.7 sekundit.

Eestlastest oli rajal veel Martin Rump, kes esimese võistlussõidu katkestas. Teine võistlussõit toimub Imola ringrajal pühapäeval kell 15.15 Eesti aja järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles