Valus hoop Rockile: Peciukevicius murdis rangluu, hooaeg läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustas Peciukevicius.
Augustas Peciukevicius. Foto: Rein Murakas

Tartu Rocki korvpallimeeskond sai pärast eile õhtul peetud kohtumist Kalev/Cramoga valusa uudise, kui selgus, et vastasega kokkupõrkes viga saanud mängujuhi Augustas Peciukeviciuse hooaeg on raske vigastuse tõttu läbi.

Rocki füsioterapeut Martin Vahimets ütles hilisõhtul Delfile, et esmase uuringu järgi murdis leedulane rangluu, mis tähendab, et Rock peab järelejäänud hooaja otsustavates mängudes ilma temata läbi ajama.

Peciukevicius sai Rocki 86:81 võidumängus vigastada umbes minut enne mängu lõppu, kui põrkas lahtise palli pärast heideldes kokku Rain Veidemaniga. Juba teisipäeval ootab Rocki ees Balti liiga poolfinaali korduskohtumine Prienai Tonybetiga, seejärel aga koduse meistriliiga kohamängud. Peciukevicius on visanud sel hooajal meistriliigas mängus keskmiselt 13,1 punkti, võtnud 4,5 lauapalli ja andnud 3,4 korvisöötu. Balti liigas on tema vastavad näitajad 10,5 punkti, 3,9 lauapalli ja 2,7 söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles