Anderson ja Castors Braine asusid poolfinaali juhtima

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson.
Merike Anderson. Foto: Rando Reining.

Välisliigades pallivatel Eesti naiskorvpalluritel on käsil hooaja tähtsaimad mängud.

Belgia meistriliigas mängiv koondise liider Merike Anderson aitas oma koduklubi Castors Braine´i poolfinaalseeria avamängus Kangoeroes-Boomi naiskonna 76:65 võidule. Eestlanna alustas algviisikus ja viskas 23 ja poole minutiga 9 punkti ja võttis 3 lauapalli. Celeste Trahan-Davis oli 21 punktiga võitjate resultatiivseim.

Bulgaaria meistriliigas Beroe Stara Zagora ridadesse kuuluv Valeria Kast ei suutnud aga koduklubi poolfinaali aidata. Veerandfinaalis saadi kaks kaotust Levski naiskonnalt. Avakohtumine kaotati 67:82, Kasti arvele jäi 25 minutiga 15 punkti ja 6 lauapalli, tema oligi Beroe resultatiivseim mängija. Seeria teises mängus olid Levski võidunumbrid 64:57. Kast viskas 22 minutiga 10 punkti ja sai kätte 5 lauapalli.

Inglismaa meistriliigas Loughborough Ülikooli naiskonna ridades mängivad õed Maaja ja Maia Bratka pidid vastu võtma 63:79 kaotuse Nottingham Wildcatsilt. Maaja Bratka arvele jäi 18 punkti. Vahegrupis kohtub Loughborough Sevenoaks Sunsi naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles