Barcelona jalgpallilegend: Mourinhoga lähevad Chelseas asjad samamoodi nagu Realis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise ja Barcelona klubi legend Johan Cruyff kommenteeris Chelsea meeskonna peatreeneri Jose Mourinho viimase aja käitumist ning leidis, et kui kuulus portugallane samamoodi jätkab, võib ta kaotada oma mängijate austuse.

Mourinho on sel hooajal korduvalt kritiseerinud oma võistkonna mängijaid ning viimati avaldas ta arvamust pärast kaotatud Meistrite liiga veerandfinaali avamängu, kui ütles, et Chelseas puuduvad korralikud ründajad. Barcelona legendi Cruyffi hinnangul võib Mourinhot tabada sellise käitumise jätkumisel sama olukord, mis eelmisel hooajal Madridi Realis, kus ta mitmete põhimängijatega tülli läks.

«Alustuseks tuleb öelda, et minu arust on PSG-l heade mängijatega tugev võistkond. Chelseal on samuti head mängijad, aga nende peatreeneri Jose Mourinho arvates ei ole nad erakordsed,» kirjutas Cruyff Hollandi ajalehes De Telegraaf.

«Selles suhtes on tegemist juba nähtud olukorraga. Kui asjad lähevad hästi, on see tema (Mourinho- toim.) teene, kui aga ei lähe, siis on mängijad süüdi. Nägin sellist käitumist Madridi Reali riietusruumis ja võimalik, et sama juhtub ka Chelseas,» ennustas jalgpallilegend.

Chelsea on hetkel Inglise liigatabelis hoidmas teist kohta, Meistrite liigas kaotati veerandfinaali avamäng 1:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles