Ujumislegend Ian Thorpe võib kaotada vasaku käe liikumisvõime

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ian Thorpe.
Ian Thorpe. Foto: SCANPIX

Austraalia läbi aegade kõige edukam olümpiasportlane Ian Thorpe viibib Sydney’s haiglas, raskekujulise viiruse käes vaevlev Thorpe võib Austraalia meedia teatel kaotada oma vasaku käe liikumisvõime.

31-aastane endine ujuja sai nakkuse oma alalises elupaigas Šveitsis. Network Seven teatas, et Thorpe’il tekkisid probleemid pärast Šveitsi linnas Ronca sopra Asconas tehtud operatsiooni. Praegu viibib Thorpe intensiivravipalatis. Endise ujuja isa avaldas veebruaris, et tema poeg võitleb depressiooniga.

Tänavu veebruaris toimetati ravimite mõju all tänaval sihitult ringi liikunud Thorpe haiglasse. Thorpe oli toona väidetavalt kasutanud õlavigastuse tõttu valuvaigisteid ja antidepressante.

Thorpe võitis karjääri jooksul olümpiamängudelt viis kuldmedalit, kolm hõbemedalit ja ühe pronksmedali. 2000. Aasta kodusel Sydney OMil oli ta kolme kulla ja kahe hõbedaga kõige edukam sportlane. MMidelt on Thorpe võitnud 11 kuldmedalit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles