Legendaarne Selänne soovib töötada Soome koondise juures

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Selänne.
Teemu Selänne. Foto: SCANPIX

Soome jäähoki elav legend Teemu Selänne ütles kodumaisele meediale, et töötaks hea meelega pärast mängijakarjääri lõppu Soome koondise mänedžerina.

«Mänedžeritöö pakub mulle suurt huvi. Treeneriamet mind väga ei paelu,» sõnas 43-aastane Selänne Iltasanomate vahendusel.  

«Esialgu selle asjaga aga kiiret pole. Võtan rahulikult, kui karjääri ükskord lõpetan, siis mingi aja tahan lihtsalt puhata. Aga kindlasti jään mingil viisil jäähokiga seotuks,» lisas ta.

26 aasta järel Soome koondise esindamisele joone alla tõmmanud Selännel on pärast Sotšis võidetud pronksmedalit nüüd koos üks olümpiahõbe ja kolm pronksi, samuti hõbe ja pronks maailmameistrivõistlustelt. Soomlane valiti Sotši hokiturniiri parimaks mängijaks, ühtlasi on USA võrku kaks litrit saatnud Selänne nüüd vanim mängija, kes suutnud olümpiaturniiril värava visata. Ka on ta vanim mängija, kellele olümpiamedal kaela riputatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles