Capello: ikka juhtub, et väravavaht eksib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello
Fabio Capello Foto: SCANPIX

Pärast 1:1 viigimängu USAga jalgpalli maailmameistrivõistlustel tunnistas Inglismaa koondise peatreener Fabio Capello, et on siiski oma hoolealustega rahul, kuid tunnistas, et ebaõnne tõttu jäi Inglismaa kolmest võidupunktist ilma.

Inglismaa asus kohtumist juhtima juba 4. minutil meeskonna kapteni Steven Gerrardi väravast. Viigivärav sündis 40. minutil, kui Inglismaa koondise väravavaht Robert Green sai hakkama uskumatu eksimusega. Clint Dempsey lõi kaugelt peale, Green sai palli esialgu kätte, kuid pudistas selle siis oma sõrmede vahelt ära ja pall veeres üle väravajoone.

«Tegime hea esituse, kahjuks sai üks viga meile saatuslikuks. USA tegi väravale ühe löögi ja sellest sündis ka värav,» sõnas Capello intervjuus ITV-le. «See on jalgpall. Olen koondise esitusega väga rahul. Oleme heas vormis ja usun, et järgmises mängus oleme veel paremad. Ainult tulemusega ei saa rahul olla.»

Capello ei soovinud Greeni tegutsemist Inglismaa väravasuul kritiseerida, samas ei julgenud ta garanteerida, et Green ka järgmises mängus platsile saab. «Ikka juhtub, et väravavaht eksib, see on jalgpall,» möönis Capello. «Rääkisin ka osade mängijatega ja nad ütlesid, et vahepeal pall muutis viimasel hetkel õhus suunda. Robert mängis teisel poolajal väga hästi, olen temaga rahul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles