Hannahi lugu võitis Inglismaa jalgpallihümni tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah
Hannah Foto: Aivar Kullamaa / Kroonika

Eesti lauljanna Hannahi lugu «I Believe In You» valiti raadiojaama TalkSport poolt Inglismaa jalgpallikoondise 2010. aasta MM-finaalturniiri hümniks.

 

TalkSport World Cup Anthem 2010 lauluvõistluse võitja kuulutati välja täna miljonitesse ulatuva kuulajaskonnaga populaarse raadiojaama TalkSport otse-eetris.

 «2007 oli see aasta, mil minu jaoks läks jalgpallimaailmas "pall veerema". Kui Eesti ja Inglismaa Jalgpalli Liit toetasid minu ülesastumist Wembley staadionil, kus ma Inglismaa - Eesti mängu eel mõlema riigi hümne laulsin, tundus see küll alguses utoopiline ja uskumatu ettevõtmine, kuid seistes keset jalgpallipühamut 90 000 inimese ees sain aru, et miski siin elus pole võimatu! See oli kahtlemata minu elu üks vastutusrikkamaid ja meeldejäävamaid hetki,» meenutab Hannah.

 «2010. aasta jalgpalli MM-finaalturniiri eel, mil Inglismaa peatreener Fabio Capello kuulutas, et Inglismaa ei telli ametlikku jalgpallihümni, vaid see lastakse rahval valida, otsustasin oma looga Talk Sport World Cup 2010 Anthem for England konkursil osaleda. «I Believe In You» kannab edasi sõnumit ja ideed, mida Inglismaa esindab ja vajab. Sport, jalgpall, nagu ka väga paljud muud valdkonnad elus, nõuavad palju pühendumist, andekust, tööd, aega, õnne ja uskumist. Uskumist enesesse ja uskumist oma võimetesse – sellest «I Believe In You» räägibki,» ütleb Hannah.

 

Vaata Hannahi võidulugu: http://www.youtube.com/watch?v=X10_zBJkvgg

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles