Laserkiired häirisid Messi mängu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See pildil nähaolev erkroheline kiir Lionel Messi juures ongi laserkiir.
See pildil nähaolev erkroheline kiir Lionel Messi juures ongi laserkiir. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Jalgpalli Liit (FIFA) palus turvatöötajatel uurida, kuidas on võimalik, et eile jalgpalli maailmameistrivõistlustel Ellis Parki staadionil peetud Argentina ja Nigeeria mängu ajal sattusid väljakule laserkiired

Eelkõige häiriti rohelise laserkiirega argentiinlasi, nende seas ka Argentina koondise tähtmängijat Lionel Messit ning isegi koondise peatreenerit Diego Maradonat, vahendab The Guardian.

Intsident tõstatas taas küsimusi turvakontrolli tõhususe üle, kuna FIFA ei mõista, kuidas sai keegi sellise esemega turvakontrollist läbi.

«Märkasime seda (laserkiirt – toim) ühe korra ja palusime kohe staadioni turvatöötajatel asja uurida,» seisis FIFA avalduses. «Meie info kohaselt juhtuski see intsident ainult korra. Selle teate kirjutamise hetkel pole me veel meeskondade kommentaare saanud.»

FIFA meediasuhete juht Nicolas Maingot sõnas, et temani pole jõudnu teateid sellest, et turvakontrollid ei tööta. «Turvakontroll on iga suurvõistluse juures tähtis osa, praegu töötab see normaalselt,» sõnas ta. «Laser peatati koheselt, seda kasutati mängu ajal ainult korra ja rohkem me seda ei näinud.»

Laserkiirtega on mängijaid segatud varemgi, viimane meedia tähelepanu saanud vahejuhtum leidis aset 2008. aasta veebruaris Meistrite liiga mängus Manchester Unitedi ja Lyoni vahel, kui laseritega sihiti Cristiano Ronaldot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles