Müller: kannatlikkus tõi meile teenitud edasipääsu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller (esiplaanil).
Thomas Müller (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Meistrite liiga veerandfinaalis 3:1 Manchester Unitedi alistanud ja neljandat aastat järjest poolfinaali jõudnud Müncheni Bayerni ründaja Thomas Müller sõnas, et õhtu oli äärmiselt pingeline.

«Õnneks suutsime nende väravale kohe vastata. Arvan, et väärisime edasipääsu. Pidime kannatlikult tegutsema, aga lõpuks meie väravatest piisas,» lausus Müller UEFA kodulehele. Samuti värava löönud Arjen Robben oli enda ja kaaslaste suhtes kriitiline. «Avapoolajal mängisime hästi, kuid teist poolaega alustasime kehvalt ja Meistrite liigas ei saa sellist asja endale lubada. Eesmärk on finaal!»

Bayerni peatreener Pep Guardiola kiitis omasid ja tunnustas vastast. «Inglismaa meeskondade vastu pole kunagi lihtne. Nad mängivad kindlat vasturünnakutele ehitatud jalgpalli ja annavad vastasele väga vähe ruumi. Evra lõi suurepärase avavärava, kuid suutsime kohe vastata. Olen oma meeskonna üle väga uhke!» sõnas katalaan.

Unitedi poolkaitsja Michael Carrick rõhutas samuti Bayerni kiire viigivärava tähtsust. «Andsime endale avaväravaga suurepärase võimaluse, kuid nii kiire vastutabamus oli meile valus hoop. Tundus, et suudame veel väravani jõuda, kuid lõpuks tuli ikkagi kaotus vastu võtta. Peame sellega leppima,» lausus Carrick. Unitedi peatreener David Moyes vihjas lisaks, et nii kiire vastuvärava sisselaskmine oli koolipoisilik viga. «Meil oli platsil piisavalt kogenud mängijad, et mitte sellist eksimust teha. Olen üldiselt meie mänguga rahul, kuid paar väikest viga läksid meile lõpuks kalliks maksma,» leidis šotlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles