Johannes Moor sai vormel-Renault Põhja-Euroopa MV etapil teise koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Moor
Johannes Moor Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Soomes Alastaro ringrajal sõidetud vormel Renault Põhja-Euroopa meistrivõistluste etapil saavutas Johannes Moor teises sõidus teise koha. Esimeses sõidus oli Moor neljas.

Kvalifikatsioonis sai Moor kirja viienda aja.

Esimese, vihmas sõidetud võistlussõidu õnnestunud stardiga tõusis Moor kaks kohta. Küll aga ei hakanud uued vihmarehvid koheselt tööle ning sarja üldliider Daniel Roos sai eestlasest mööda. Edasise sõidu käigus kohti enam ei vahetatud ning Eesti võidusõitja lõpetas võistluse neljandana. Sõidu võitis rootslane Kevin Kleveros.

Teine sõit toimus äärmiselt heitlikes ilmaoludes. Vormelid olid kuiva ilma rehvidega stardirivis, kui korraks hakkas vihma sadama. Stardijärgsete kurvidega tõusis Moor kolmandaks. Teisel ringil läks valestardi teinud Daniel Roos boksidesse läbisõidu karistust kandma ning Moor tõusis teiseks. Poole sõidu pealt tuli veel üks vihmahoog, mis pani sõitjate oskused tõsiselt proovile. Moor suutis rasketes oludes oma positsiooni hoida ning oli finišis teisena. Sõidu võitis taaskord Kleveros 2,6 sekundilise edumaaga.

Kuna mõlemad võistlussõidud läksid ka vormel Renault Soome meistrivõistluste arvestusse, tõusis Johannes Moor selle sarja üldliidriks.

Vormel Renault Põhja-Euroopa ja Soome meistrivõistlused jätkuvad 9.-10.juulil Pärnus Audru ringrajal.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles