Pistorius andis kohtus olulisel teemal vastuolulisi ütlusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigis jätkus täna kohtuprotsess paraolümpiamängude mitmekordse võitja Oscar Pistoriuse üle. Täna rääkis Pistorius kohtus, et ta ei norinud kunagi Reeva Steenkampi kallal ning lisas, et tal ei õnnestunud enne Steenkampi surma viimasele öelda, et ta teda armastab. Samas andis ta täna kohtus vastuolulisi ütlusi.

Süüdistaja Gerrie Nel luges täna kohtus ette paari tekstisõnumeid ning süüdistas Pistoriust isekuses ning lisas, et sportlane käitus Steenkampiga halvasti, kirjutab CNN.

Pistoriuse ja Steenkampi omavahelised sõnumid näitasid Nel’i sõnul, et Pistorius kritiseeris oma tüdruksõpra alusetult. «Ma ei kohelnud teda halvasti,» teatas Pistorius süüdistuse kohta.

Seejärel uuriti sportlase käest, kas Steenkamp siis valetas, kui ta väitis, et Pistorius noris tema kallal lakkamatult. «Ta ei valetand kunagi,» ei hakanud Pistorius siiski neid süüdistusi kategooriliselt ümber lükkama ning lisas veidike hiljem. «Reeva ei kartnud mind kunagi.»

Kohtus ette loetud sõnumites selgus, et Pistorius keelas näiteks Steenkampil nätsu närimise ning süüdistas teda teiste meestega flirtimises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles