Messi eilne läbikukkumine ennustab Argentinale suvel MM-tiitlit?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas langes eile veerandfinaalis konkurentsist FC Barcelona, ühe suursoosiku väljalangemise juures pakub kõige rohkem kõneainet nende parima mängumehe Lionel Messi ülimalt kehv esinemine. Samas ennustavad mõned, et kahvatule klubihooajale järgneb tõenäoliselt äärmiselt särav suvine MM-finaalturniir.

Messit on tihtilugu süüdistatud selles, et tema esitused rahvuskoondises ei küündi Barcelonas näidatava tasemeni. Tänavune hooaeg on olnud Messi viimaste aastate tagasihoidlikum ning juba on õhku visatud ka spekuletsioone, et äkki hoiab argentiinlane end juba suvel toimuva MM-finaalturniiri tarbeks.

Messi läbis eilse kohtumise jooksul vaid 6,8 km, mida on ainult 1,5 km võrra rohkem Barcelona väravavahi Jose Pinto näitajast. Väljakumängijatest oli Messi näitaja eile kõige madalam. Nii spekuleeritakse Sportsmaili veergudel, et Messi kehval esitusel saab olla vaid kaks põhjust: vigastus või enese hoidmine suviseks MMiks.

Nii on võrdluseks välja toodud, et Brasiilia jalgpallilegend Rivaldo tegi enne 2002. aasta MMi oma Barcelona-karjääri halvima hooaja, aga oli MMil suurepärases hoos. 2006. aasta MMil säras aga Zinedine Zidane, kelle eelnev hooaeg Madridi Realis oli olnud samuti kahvatu.

Kuna Messi on Barcelona ridades võitnud juba kõik võimalikud auhinnad, kas siis on tõesti praegu jõudnud kätte olukord, kus ta vaatab juba suvise MMi poole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles