Postimehe otsepilt: Värska alistas napilt Viimsi ja viis veerandfinaali kolmanda mänguni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel peetakse täna kahe võiduni toimuvate veerandfinaalseeriate teised mängud Värska Originaali ja HC Viimsi/Tööriistamarketi ning Aruküla SK ja Viljandi HC vahel. Avamängud võitsid Viljandi ja Viimsi, ent viimane ei suutnud täna veel poolfinaalipääset lunastada, sest Värska suutis võtta napi 26:25 võidu ja seeria viigistada.

Postimehe vahendusel nähtav olnud Värska ja Viimsi mäng on järelvaadatav.

Värska Originaali suurim väravakütt oli Raiko Rudissaar kaheksa tabamusega, Viimsi/Tööriistamarketile tõid Harri Oberg ja Tarmo Ulla edukaimatena viis väravat. Seeria otsustav kolmas kohtumine toimub 13. aprillil algusega kell 17.00 Viimsis.

Viljandlased alistasid teises veerandfinaalis võõrsil Aruküla SK 28:20 (12:7) ning pääsesid nelja parema hulka võitudega 2:0. Seekord oli Viljandi resultatiivseim Ott Varik kaheksa väravaga, Arukülale tõid Rudolf Põld ja Mihkel Vaher parimatena viis tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles