Barcelona peatreener: tahaksin Atletico või Realiga kohad vahetada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerardo Martino.
Gerardo Martino. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi peatreener Gerardo Martino tunnistas, et Meistrite liigast väljakukkumine oli nende meeskonna jaoks tõeline läbikukkumine ning hea meelega tahaksid nad kohad vahetada koduste rivaalide Madridi Reali või Atleticoga, kes jõudsid poolfinaali.

Barcelona ja Atletico mängisid veerandfinaali avamängu 1:1 viiki, ent sel nädalal peetud kordusmatši võitis Madridi meeskond, kes jõudis seega poolfinaali seisuga 2:1. Martino tunnistas, et veerandfinaalis konkurentsist langemine oli halb.

«Minu jaoks isiklikult oli väljakukkumine läbikukkumine ja see jääb selleks ka siis, kui võidame koduse liiga ja karikafinaali,» ütles Martino, kelle hoolealused kohtuvad kolmapäevases karikasarja finaalis Realiga.

«Vahetaksin praegu hea meelega Atletico või Realiga kohad!» õhkas Barcelona peatreener.

Lisaks karikasarja võidule jahib Barca endiselt ka koduses liigas võitu, hetkel hoitakse seal 78 punktiga teist kohta. Atleticol on esimesena 79, Realil kolmandana 76 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles