Leok tuli Belgia meistrivõistluste teisel etapil neljandaks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: Foto: CDS

Eile sõideti Kesteris Belgia motokrossi meistrivõistluste teine etapp. Inters Open klassis oli taas stardis Tanel Leok, kellele oli see sõit enesetunde ja vormi kontrolliks.

Enne Prantsusmaa GP sõite tervist räsinud probleem mandlitega sundis Leokit sellel nädalal tegelema rohkem enda ravimise kui trennis käimisega. Kvalifikatsiooni võitis Guarneri, edestades Steve Ramoni ja Jeremy van Horebreeki. Leok lõpetas kuuendana.

«Start oli väga hea, võitsin selle ja tõusin liidriks. Kui olin läbinud kuus ringi, hakkas midagi tsikli mootoris suitsu välja ajama. Jäin seda liiga pikalt uurima ja kukkusin,» rääkis eestlane pärast sõitu.

Teises sõidus suutsid Ramon ja Guarneri kiirelt vahe sisse sõita, samas järjestuses mehed ka lõpetasid.  Kohad kolmas kuni seitsmes tulid üle lõpujoone 4,5 sekundi sees, Tanel oli Guarneri ja Simpsoni järel viies, selja taha jäid van Horebreek ja De Dycker.

«Start oli üsna korralik, rada oli aga vahepeal kõvasti muutunud ja sõidus oli ka mitu kukkumist, tänu millele olid rajal pea terve sõidu vältel kollased lipud väljas,» sõnas Leok sõidu lõppedes.

Taneli järgmine start on 20. juunil, Saksamaal, kus Teutschenthalis sõidetakse selle aasta kaheksas MM-etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles