Anier kritiseeris penalti andnud kohtunikku: ma ei tea, mis ta mõtles

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ja Motherwelli klubi ründaja Henri Anier kritiseeris kohtunikku tema koduklubi vastu määratud penalti eest.

Anier oli eelmisel nädalal pärast vigastuspausi taas mänguvormis ja tegi Šotimaa liigas kaasa kaks kohtumist ning lõi mõlemas ka värava. Sealjuures esimese peetud mängu Invernessiga Motherwell võitis, teise aga kaotas St Mirrenile 2:3 ja sealjuures vastased said võiduvärava kirja 87. minuti penaltist.

«On tore meeskonnas tagasi olla ja lüüa värav nii Invernessi kui ka St Mirreni vastu, sest vigastuspaus oli ebameeldiv, aga kahju on laupäevasest tulemusest,» ütles Anier Motherwell Timesile antud intervjuus.

«Ma ei tea, mis juhtus. Okei, me kaotasime nurgalöökide järel liiga palju peapalle ja nii tuli nende esimene värav, aga juhtisime siiski 2:1 kümme minutit enne lõppu, kui kohtunik otsustas mängu pöörde tuua. See ei olnud kindlasti penalti. Stephen ütles, et see oli selgelt tema pea, pall tabas tegelikult tema nina, nii et ma ei tea, mida kohtunik mõtles,» lisas Anier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles