Madridi Reali väravavaht: lahkun ainult siis, kui mind minema lüüakse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali väravavahid Diego Lopez (vasakul) ja Iker Casillas.
Madridi Reali väravavahid Diego Lopez (vasakul) ja Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubis on sel hooajal pakkunud rohkelt kõneainet peatreener Carlo Ancelotti taktika, mille järgi puudub meeskonnal konkreetne esiväravavaht. See on tekitanud palju kuulujutte ka teemal, mida toob nii Diego Lopezi kui Iker Casillase tulevik ning nüüd on neist esimene kinnitanud, et lahkub Realist ainult siis, kui klubi ta ära saadab.

32-aastane Lopez on sel hooajal saanud seista Reali puurisuul liigamängudes, samas kui Meistrite liigas on Ancelotti kasutanud meeskonna varasemat esinumbrit Casillast. Lopez teatas, et tema kavatseb oma koha eest edasi võidelda ega lahku vabatahtlikult meeskonnast.

«Olen öelnud mitu korda: mul on lepingut veel kolmeks aastaks. Lahkun ainult siis, kui mind meeskonnast välja lüüakse,» ütles Lopez.

Lisaks kommenteeris Hispaania liigas Madridi meeskonna väravavat valvav Lopez, et kuulujutud tema rahulolematusest on liialdatud: «Need kuulujutud on naljanumber. Ma jään siia. Olen väga õnnelik siin ja kavatsen edasi võidelda.»

Koduses liigas ootab esikoha pärast võitlevat Reali ees täna mäng Almeriaga, Meistrite liigas ootab ees poolfinaalseeria Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles