Arro andis valitsevale maailmameistrile korraliku lahingu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Arro(vasakul) ja Zhanilbek Alimkhanuli.
Kaupo Arro(vasakul) ja Zhanilbek Alimkhanuli. Foto: Ervin Kade

Poksi keskkaalu valitsev maailmameister Zhanilbek Alimkhanuli sai laupäeval Helsingi poksiringis teada, et Eestis on talle üks ohtlik konkurent. - Kaupo Arro.

Viimase kahe aasta jooksul kodumaal keskkaalus liidri rolli kindlustanud Arro näitas, et on rahvusvahelisel areenil tõsiselt võetav konkurent. Töö ja kõrgkooli õpingute kõrvalt poksiga tegelevale eestlasele kujunes eilne katsumus maailmameistriga lootustandvaks ning usutavasti saavad Rio olümpiamõtted uuesti tuult tiibadesse.

GeeBee areeni päeva parima matši eest kiidusõnu saanud Arro veetis suurema osa ajast lähidistantsil, kust jagas paremaga ohtlikke tabamusi ega andnud grammigi vastasele armu. Pikemat kasvu ning füüsiliselt paremas konditsioonis olev Alimkhanuli teenis aga raundivõidud mitmekülgsema tehnika ja aktiivsema poksistiiliga. Finaalis kohtub kasahh prantslasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles