Orienteerumise EM-i tavarajal oli Eesti parim Annika Rihma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Rihma.
Annika Rihma. Foto: Eesti Orienteerumisliit

Orienteerumisjooksu EM-võistlustel Palmela lähistel Portugalis võisteldi täna tavarajal, eestlastest sai parima koha Annika Rihma, kes lõpetas 15. kohaga.

Rihma tegi oma suurima vea raja algusosas, kuid suutis seejärel tehnilise soorituse kontrolli all hoida ja säilitada hea tempo. Kaotust võitjale kogunes lõpuks 7.22, mis tagas paremusjärjestuses 15. koha. See on Eesti naiste parim koht tiitlivõistlustelt pärast Annika enda poolt saavutatud 11. kohta 2008. aasta MM-il. Naistest võitis teist päeva järjest šveitslanna Judith Wyder, teiseks tuli venelanna Svetlana Mironova ja kolmandaks britt Catherine Taylor.

Eile lühirajal seitsmes olnud Timo Sild tegi täna raja alguses kaheminutilise vea, mis ei jätnud enam võimalusi võistelda kohtadele esikümnes. Jooksu korralik jätk tõi tihedas konkurentsis lõpuks 18. koha, kaotust võitjale kogunes pooleteisetunnise võiduaja juures 5.05, esikuuiku koht jäi 2,5 minuti kaugusele. Euroopa meistriks tuli teist päeva järjest šveitslane Daniel Hubmann, hõbeda teenis norralane Olav Lundanes ja pronksi rootslane Fredrik Johansson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles