Barcelona legend kritiseeris endist koduklubi: tehtud on katastroofilisi vigu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Cruyff.
Johan Cruyff. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise ja Barcelona klubi legend Johan Cruyff rääkis oma endise koduklubi õnnetust eelmisest nädalast ning teatas, et Barcelonas on vigasid tehtud juba mitu aastat.

Barcelona jaoks oli möödunud nädal üsna kurb: esmalt jäädi Meistrite liiga veerandfinaali kordusmängus 0:1 alla Madridi Atleticole ning samuti seisuga 0:1 kaotati nädalavahetusel koduses liigas Granadale, mistõttu langeti tihedas tiitlikonkurentsis kolmandale kohale.

Aastatel 1988-1996 Barcelona ridades mänginud Cruyffi hinnangul on praeguse madalperioodi põhjuseks mitmel aastal langetatud valed otsused.

«Barcelona pole aastaid enam olnud sidus klubi,» teatas Cruyff. «Mängijad on olnud halbade mõjude all ja need on tulnud riietusruumist. Juba neli või viis aastat on juhtimises tehtud katastroofilisi vigasid,» lisas Barcelona legend.

Viimaste sündmuste valguses on hakatud juba ka spekuleerima, kas meeskonna praegune peatreener Gerardo Martino jätkab Barcelona tüüri juures järgmisel aastal. Heaks võimaluseks sulgeda kriitikute suu on homne Hispaania karikafinaal, kus Barcelona kohtub koduse suurrivaali Madridi Realiga, keda viimases omavahelises liigamängus suudeti napilt võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles