Koolisõitja Grete Barake võitis Pertuis’ GP-võistluse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Barake ja Talent.
Grete Barake ja Talent. Foto: Erakogu

Prantsusmaal resideeruv koolisõitja Grete Barake saavutas Pertuis’s peetud koolivõistlusel hobusega Talent kõrge punktisummaga võidud nii grand prix kui ka grand prix special võistlustes.

Grand Prix´s tegi eestlanna vigadeta sõidu ning see garanteeris esikoha tulemusega 68,9 protsenti. «Tegin hea sõidu, kuigi oleksin võinud veel rohkem riskida,» selgitas Barake, kes kiitis ka oma hobuse head iseloomu ja ratsuga ülesmäge suunduvat koostööd. «Specialis riskisin rohkem ja tuli ka viga ühes tagant jalavahetustes. Muidu oli sõit sõit ja jäin sellega rahule.» Tulemusega 69,7 protsenti võideti ka see sõit.
 
Barake sõnul oli võistlus talle suure tähtsusega. «Mai alguses on meil plaanis osaleda suurel ja traditsioonidega rahvusvahelisel koolisõiduvõistlusel Saumuris, mistõttu ei saa me praegu suurt võistluspausi sisse jätta,» kommenteeris sportlane.

Baraked aitab hetkel treeningutel prantsuse grand prix sõitja Alexandre Ayache.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles